Hei idag så er jeg hos Helene jiinta miii! <3 Det ble dessverre ingen video eller bilder i dag :(   Jeg / Vi hadde det litt travelt i dag så.....  Ja i dag så har vi bada i elva, og det var drit kaldt!!! Ja... også har vi sykkle veldig mye i dag. Prøvd og fanga kanniner, vi fikk tak i den ene kanninen da :D Og i morgen skal vi til Oslo på Norway Cup, og se på broren til Helene Spille. I morgen tror jeg kanskje det kommer noen bilder etter at vi har vært på Cupen :D  Også tok jeg dip dye i dag, men jeg har dusja... så nå er det nesten borte da men.... xD Kommer kansje et bilde av det i morgen, vis det er ingen noe.. Kan ikke se det enda for håret mitt er bløtt enda :D

 

- Hva har du gjort idag ?

- Har du tatt DIP DYE ?

- Skal du på Norway Cup ?

 

 

Nora <3

Hei , i dag kom jeg hjem fra Campingen :) I dag har jeg egentlig bare pakket klær og andre ting, også har jeg dratt hjem til pappa, var der en liten stund også dro jeg videre til mamma. I morgen så tror jeg det kommer noen bilder eller kanskje en video :)

- Hva har du gjort i dag ?

- Har du en campingvogn eller en hytte ?

 

 

Nora <3


Hei på dere, unnskyld for at jeg ikke har blogga på flere måneder :( ! Jeg har vært litt opptatt en lang stund ! Ja, jeg skal på camping og der blir jeg i Fire dager, så da blir det ingen blogging! Men jeg kommer jo tilbake så.. da er det bare og vente..... I går så var jeg i oslo :) og da kjøpte jeg meg en M.A.C leppestift og en genser som jeg er kjempe fornøyd med :) Det kommer et innlegg av hva jeg har kjøpt meg de siste mnd i slutten av måneden =)

 

- Hva har du gjort i sommerferien ?

- Har du vært i oslo i ferien ?

 

Nora =)

 Mitt navn er Nora : ) Jeg er en jente på 13 år : ) jeg liker og drive med håndball, hester og venner : ) På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen min, innkjøp o.s.v : )

Legg meg til som venn


ARKIV

· August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · April 2012


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits